fbpx

1. Dispoziții generale

 1. Acest Serviciu conține informații despre Bunurile destinate potențialilor cumpărători / consumatori de bunuri (în continuare - Cumpărător).
  Serviciul oferă o oportunitate de a face cunoștință cu fotografiile, descrierile, caracteristicile, valoarea, locul de vânzare a mărfurilor, precum și consultarea directă în saloane de către vânzător (denumit în continuare Salon).
 2. Administratorul Serviciului este Paradis SRL cu adresa juridică: bd. Ștefan cel Mare, 83. ("Regulile").
 3. Serviciul poate, oricând, fără notificarea Cumpărătorului, să modifice textul acestor Reguli. Aceste modificări intră în vigoare de la data publicării.
 4. Aceste Condiții de rezervare al Bunurilor nu constituie o ofertă publică conform normelor din Legislatia Civilă a Republicii Moldova.

2. Rezervarea

 1. Fiecare bijuterie (inclusiv ceasurile) prezentată în catalog (denumită în continuare "bunuri") are un card cu descriere, caracteristici și fotografie detaliate.
  Caracteristicile și fotografia mărfurilor sunt aproximative și pot diferenția de cele reale. Cardurile de produse individuale conțin informații despre Salonul care are în prezent produsul selectat.
 2. Bunurile disponibile în Saloane sunt plasate cu o indicație a gamei de dimensiuni disponibile și a prețului real cu amănuntul la momentul vizualizării produsului.
 3. Cumpărătorul poate face rezervarea bunurilor disponibile în Saloane, pentru cumpărare ulterioară în condițiile stabilite la momentul plasării comenzii.
 4. Pentru a face o Rezervare , Cumpărătorul trebuie să acceseze site-ul pentru a alege produsul droit și să furnizeze informația necesară pentru a efectua rezervarea. Cumpărătorului i se oferă, de asemenea, posibilitatea de a se autoriza / înregistra prin utilizarea pluginurilor de rețea socială.
 5. La completarea câmpurilor obligatorii pentru efectuarea rezervării, Cumpărător va fi contactat de persoana responsabilă pentru a concretiza detaliile rezervării. Cumpărătorul este responsabil pentru fiabilitatea informațiilor furnizate la încheierea comenzii. Serviciul nu este responsabil pentru conținutul și fiabilitatea informațiilor furnizate de Cumpărător la finalizarea Comenzii.
 1. Serviciul oferă rezervarea produsului în termen de 24 de ore de la momentul efectuării acesteia . După 24 de ore, bunurile pot fi retrase din rezervă și vândute unei alte persoane sau oferite spre vânzare la un preț diferit de preț în momentul rezervării. Cumpărătorul are dreptul să efectueze o rezervare maximă a 3 articole.
 1. În cazul în care cumpărătorul dorește să prelungească rezervarea bunurilor înainte de expirarea rezervei, acesta poate solicita o prelungire a perioadei. Salonul are dreptul să nu prelungească rezervarea. Cumpărătorul primește răspunsul oficial pentru a prelungi rezervarea printr-un e-mail.

3. Confidențialitate

 1. Serviciul se obligă să nu dezvăluie informațiile primite de la Cumpărător. Nu este considerată o încălcare să se furnizeze informații agenților care acționează în baza unui acord cu Serviciul, pentru a-și îndeplini obligațiile față de Cumpărător. Dezvăluirea informațiilor nu este considerată o încălcare a obligațiilor în conformitate cu cerințele rezonabile și aplicabile ale legii.
 2. În timpul procesului de verificare, cumpărătorul este de acord cu administratorul privind prelucrarea datelor cu caracter personal: numele, adresa de e-mail, numărul de telefon de contact, și anume colectarea, sistematizarea, acumularea, stocarea, clarificare (actualizare, modificare), utilizarea, difuzarea, blocarea,distrugerea de către Administrator a datelor cu caracter personal poate fi numai în scopul îndeplinirii obligațiilor sale față de Cumpărător, evaluarea și analizarea funcționării Serviciului și a Saloanelor, trimiterea de anunțuri și informații. Acest consimțământ este valabil timp de 5 (cinci) ani. Cumpărătorul are dreptul de a retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor sale personale prin trimiterea unui anunț în scris către Administrator.
 3. Serviciul are dreptul de a înregistra convorbiri telefonice cu Cumpărătorul.
 4. Serviciul are dreptul să utilizeze tehnologia "cookie-uri" (o tehnologie care permite serverului web să încarce informații despre serviciu pe computerul utilizatorului și să-l salveze în browser)
 5. Serviciul primește informații despre identificatorul dispozitivului cumpărătorului conectat la rețeaua locală și / sau la Internet (adresa IP). Această informație este utilizată exclusiv în scopuri statistice și nu este utilizată pentru identificarea vizitatorului.