1992 – Au fost puse bazele companiei, odată cu deschiderea primului salon PARADIS în centrul istoric al capitalei – Chișinău, care la acea vreme a devenit primul salon de bijuterii privat din Republica Moldova.
De la începutul activității sale, compania a impresionat clienții prin intermediul unor colecții variate de bijuterii exclusive din aur cu diamante, pietre naturale prețioase, abordarea individuală a fiecărui cumpărător și capacitatea de satisfacere la nivel maxim a preferințelor consumatorului.
2010 – Este anul în care a fost deschis cel de-al doilea salon specializat în bijuterii și verighete. La moment colecția de verighete și inele de logodnă cuprinde peste 200 de modele de la renumiți producători din Rusia și Germania. Totodată acest salon cuprinde și cea mai mare colecție de argint din Chișinău.
2017 – A fost deschis cel de-al treilea salon PARADIS, an în care a adoptat un nou design interior, ce a fost implementat în toate saloanele.
2019 – Salonul din complexul Shopping Malldova, a reprezentat un nou format de amplasare, amenajat la parterul Hotelului CourtYard by Marriott, fiind primul salon de acest tip în Republica Moldova.
2020 – Anul în care compania se extinde pe piața românească odată cu deschiderea primului salon de bijuterii PARADIS în ParkLake Shopping Center.
Misiunea companiei este de a impresiona și răsfăța clienții cu articole exclusive ce se deosebesc prin calitate superioară, design unic și personalitate, totul pentru ca Dvs. să vă simțiți deosebit/ă în bijuteriile de la PARADIS.